Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca es repensarà la seva relació amb els partits dels 'Acords' després del suport al 155

15279

MÉS per Menorca ha proposat aquest dilluns que durant la pròxima reunió de seguiment dels 'Acords pel canvi' s'abordi l'aplicació del 155 a Catalunya i els efectes que pot tenir en el Pacte que hi ha a les Balears. A més, ha demanat que no es «s'utilitzi» a les institucions per donar suport a l'aplicació d'aquest article.

El diputat i portaveu parlamentari de la formació menorquinista, Nel Martí, ha dit no voler posar «les coses fàcils al PP, el primer responsable de l'aplicació del 155 i del seu contingut». «Volem expressar el malestar de la militància del partit arran de què un dels signants dels 'Acords pel canvi' hagi donat suport a l'aplicació d'una mesura antidemocràtica i poc respectuosa amb el poble català», ha assenyalat.

Martí ha alertat que l'ús de les institucions «incrementaria el malestar dels militants dels quals, com en el cas del vot del senador Francesc Antich, haurien de decidir en assemblea si la relació de MÉS per Menorca amb els partits dels 'Acords 'ha de continuar sent la mateixa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.