Setmanari d'informació local - 138 anys

La Riera celebra aquest dissabte la festa de la ‘Nit de les Ànimes’

15051

El parc de la Riera celebrarà aquest dissabte, dia 4 de novembre, la festa de la 'Nit de les Ànimes', organitzada per diferents entitats del Districte Nord i amb la col·laboració de l'Ajuntament, i que té com a objectiu «donar energia» a unes tradicions que «semblava que es perdien». Així ho ha dit la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, en la presentació d'aquesta festa per després augurar que serà una «iniciativa que creixerà amb els anys».

Les activitats de la festa

Així, entre les 17.00 h i les 19.00 h es farà una part més infantil amb tallers, jocs, pintacares i bunyols. Després, fins a les 21.00 h es farà un passacarrers amb els dimonis i la batucada Deixonats i unes visites al cementiri municipal amb Carlos Garrido.

Pel seu costat, la tinent d'alcalde de Funció Pública, i Districte Nord, Aurora Jhardi, ha explicat que «aquesta iniciativa demostra una vegada més que la ciutadania és qui impulsa les novetats». A més, ha recordat que l'Empresa Funerària Municipal vol «tornar a obrir el cementiri municipal a la ciutadania». «Recuperem una festa mallorquina i ho fem amb vocació de permanència», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.