Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA netejarà dos importants abocaments: un a s’Arenal i l’altre a Son Sardina

14751

EMAYA netejarà els abocaments de runa i residus voluminosos acumulats al camí del Palmer (s’Arenal) i camí de Passatemps (Son Sardina). Aquesta actuació es realitza en el marc de les accions de neteja de solars i vies públiques que realitza EMAYA seguint indicacions municipals, i que compta amb la col·laboració de TIRME i MAC Insular. Precisament a les plantes d’aquestes empreses es destinen els residus recollits.

Els residus acumulats a les voreres del camí del Palmer i de Passatemps són especialment restes de runa i altres residus de construcció, així com residus voluminosos. La neteja del camí del Palmer pot suposar fins a 15 dies de feina, mentre que la del camí de Passatemps pot quedar enllestida en 5 dies. El cost operatiu de la retirada d’aquests residus és d’onze mil euros, als quals s’haurà de sumar el cost del tractament, que dependrà de les quantitats retirades, 

Amb la neteja d’aquests dos punts, ja seran 6 els espais municipals netejats enguany. Fins ara s’havien retirat 42,5 tones de residus al camí de Son Reus, i a Son Fortesa, a  Cas Capiscol i al Rafal Nou. A més, s’ha realitzat una neteja subsidiària d’un solar privat al barri de la plaça de Toros; el cost d’aquesta neteja (7.934 €) es factura al seu propietari.

La quantitat de solars netejats enguany s’ha reduït en relació a 2016, quan es netejaren 19 solars.  L’any passat es va fer un esforç en aquesta matèria i es retiraren 330 tones de diversos punts del polígon de Llevant, es Molinar, Son Anglada, Son Ximelis, la Vileta, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.