Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets considera que el discurs d'Armengol ha estat «autoexigent»

14747

La portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat aquest dimarts que el discurs de la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant el Debat de política general «no ha estat autocomplaent» sinó «autoexigent».

Així s'ha expressat Busquets en declaracions als mitjans en els passadissos del Parlament després de la primera sessió del Debat, en les quals ha repassat diferents polítiques del Govern que ha enumerat Armengol i ha recordat que aquestes polítiques s'han impulsat malgrat «l'infrafinançament» que pateixen les Balears.

La portaveu ha assenyalat que el discurs reflecteix un Govern que «aposta per la continuïtat des del punt de vista del rigor, el treball fet i l'autoexigència perquè encara han de treballar més». Busquets ha recalcat que el Govern és «hereu de les lluites socials contra el Govern de Bauzà» i que «aposta per unes millors socials» que vol «consolidar» perquè «no es pot fer un pas enrere».

També ha destacat l'aposta per la millora de les infraestructures, «grans oblidades en el Govern de Bauzà» i la «consolidació de les polítiques d'esquerra» quant a innovació, habitatge o condicions laborals. «Les Balears estàn complint amb els deures que marca l'Estat espanyol i exigirà que l'Estat també compleixi amb les Illes», ha subratllat Busquets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.