Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell du a terme «mesures urgents» per evitar accidents a la carretera Artà-Can Picafort

14647

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell ha posat en marxa una sèrie «d'actuacions urgents» en la carretera Artà-Can Picafort (Dt.-12) per evitar els accidents en un tram que s'ha considerat «perillós». Així mateix, el nombre d'accidents en aquest tram s'ha incrementat i això ha fet que el Consell s'hagi plantejat dur a terme algunes mesures, «encara que les condicions de la carretera són adequades per ser una recta i que compta amb bona visibilitat», segons ha explicat la institució.

Les primeres actuacions, que s'han executat aquest divendres, consisteixen a pintar doble línia contínua entre el punt quilomètric 13,4 i el 14,1 que aniria des de l'enllaç de Son Serra fins al cap de l'accés a l'ermita i el restaurant Ranxo Gran. Durant tot aquest tram, estaran prohibits els avançaments però es permetran els girs a l'esquerra. A més, la velocitat es recomana a 70 quilòmetres per hora.

D'altra banda, també s'ha augmentat el nombre de senyals verticals. En total, s'han incorporat a la via vuit senyals nous. A més, una de les principals actuacions que es volen dur a terme és l'ampliació de vorals per millorar la seguretat per als ciclistes. Finalment, també es plantejaran algunes solucions als problemes de perillositat que presenta aquest tram encara que encara no estan decidides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.