Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló, sobre l'ecotaxa: «És una proposta valorada i la comissió serà la que decideix»

14457
Barceló a la III Fira del Mercat Social que es celebra aquest cap de setmana a Palma. | E.P.

El vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha declarat sobre l'ecotaxa que és només «una proposta valorada» i que serà la comissió, que es reunirà aquest dilluns, l'encarregada de decidir definitivament a quins projectes es destinarà el recaptat.

Així s'ha expressat Barceló durant el seu recorregut per la III Fira del Mercat Social que se celebra aquest cap de setmana a Palma i ha afegit que els criteris a seguir per decidir al fet que projectes es destinaria «es van fixar en el pla anual».

Així mateix, ha recordat que es van decidir marcar com a «prioritaris» aquells projectes que siguin d'àmbit «mediambiental, de recuperació del patrimoni històric i natural, així com de diversificació econòmica».

Agrupació

Barceló s'ha mostrat «prudent» en reiterar que es tracta d’«una proposta que no està passada per la comissió», sent aquesta una agrupació d’«administracions, agents econòmics i socials, entitats ecologistes i la Universitat de les Illes Balears (UIB)», ha aclarit.

A més, ha negat que hi hagi alguns projectes que ens «hipotequin» per diversos anys, sinó que ha insistit que algunes iniciatives són «plurianuals» per la seva «complexitat», per la qual cosa necessiten «diversos anys perquè es duguin a terme». És el cas de l'escola de Formació Nàutica de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.