Setmanari d'informació local - 138 anys

S’obre la inscripció a la Jornada de Dinamització Lingüística

13579
Arxiu

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, organitza una Jornada de Dinamització Lingüística que tendrà lloc el dijous 28 de setembre a l’Arxiu del Regne de Mallorca, a Palma.

Aquesta jornada s’adreça especialment als assessors lingüístics i al personal encarregat de tasques de dinamització lingüística del conjunt d’administracions públiques de les Illes Balears. També hi estan convidats els representants polítics responsables de la matèria. Igualment, i si hi ha places disponibles, la jornada és oberta a graduats i estudiants del grau de Llengua i Literatura Catalanes.

S’espera que aquesta trobada sigui molt útil i enriquidora tant per compartir projectes com per recollir propostes i experiències de dinamització de la llengua catalana en les diferents administracions de les Illes Balears.

En aquest l’enllaç trobareu el programa i la fitxa d’inscripció. El termini d’inscripcions és obert fins dia 22 de setembre i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports es farà càrrec de les despeses de trasllat dels assistents procedents de Menorca, Eivissa i Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.