Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port de Sóller celebra la segona edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana

13539

El Port de Sóller acollirà des d'aquest divendres 15 de setembre i fins al diumenge 17 del mateix mes la segona edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el regidor d'Urbanisme, Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, han presentat aquest dimarts 12 de setembre el programa de la segona edició d'aquesta fira. 

«Aquest any volem consolidar aquest fira al calendari de fires de Mallorca. Pretenem acostar a la ciutadania els aspectes que van fer de la Serra patrimoni de la humanitat i la simbiosi entre la Serra i la mar», ha assegurat la consellera. D'altra banda, Garrido ha lamentat que els mallorquins «no puguin accedir pel túnel de manera gratuïta» i que hagin de pagar el peatge després de la suspensió del rescat del túnel de Sóller.

Per la seva banda, el regidor de l'Ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, ha agraït al Consell haver escollit el Port de Sóller «perquè és un exemple clar de la unió que representa la mar amb la Serra».

Actes de la fira

Els assistents a la fira podran gaudir d'una fira artesanal, tallers infantils i aquàtics, actuacions musicals, conta contes, una visita guiada per conèixer la història del port, amb visita a la base naval inclosa, i un passeig amb barca per descobrir els elements paisatgístics més singulars des de la mar, entre altres propostes.

La fira gastronòmica es durà a terme el diumenge 17, a partir de les 12.30 hores. Aquest any, augmentaran els restaurants participants, de vuit a 14, i es podran degustar tapes i plats inspirats en la cuina marinera de Mallorca. També, els actes de la fira es complementen amb la tradicional Nit d'Havaneres. Els assistents podran gaudir dels concerts que es duran a terme les nits del divendres 15 i dissabte 16 de setembre, a partir de les 20.00 hores, a la platja d'en Repic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.