Setmanari d'informació local - 138 anys

Cs critica al Govern per utilitzar el REB per prometre coses que no pot complir

12961

Ciutadans (Cs) critica al Govern, ja que està utilitzant el Règim Especial de les Balears (REB) com una «arma» amb la qual «promet coses que no s’aconseguiran», com és un possible IVA diferent seguint el cas de les Canàries «que el té per la seva condició de territori ultraperifèric».

Així ho ha exposat el dimecres 23 d’agost a roda de premsa el diputat de Cs a les Balears, Fernando Navarro, qui ha qualificat de «falta de responsabilitat» l’actitud de l’Executiu cercant la «confrontació política» amb l’Estat «per fer oblidar els problemes o deficiències de govern propi».

«Hem d’estudiar el REB per compensar la insularitat, hem d’afrontar els costos de transport i aconseguir que les empreses siguin igual de competitives» ha insistit Navarro.

Per la seva part, el portaveu de Cs, Xavier Pericay, ha explicat que avui en dia hi ha negociacions en marxa entre el Govern i Govern central en aquest sentit encara que ha criticat que «no es disposa de cap informació detallada i concreta».

«Amb aquest tema ja començarem malament el 2015, no sabem per on van les negociacions però desitjam que vagin bé» ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.