Setmanari d'informació local - 138 anys

Augmenten les adopcions de cans i moixos a Son Reus

12523

L'esforç de voluntaris i adoptants ha permès proporcionar una nova llar a 29 cans i 11 moixos del Centre Sanitari de Son Reus des del passat 26 juliol. Aquestes dades representen una mitja de 6,7 adopcions diàries enfront de les 4,2 de mitjana del 2016, un 60 % més. En el conjunt del 2016 es produïren 1.392 adopcions i 670 recuperacions d'animals per part els seus propietaris.

En aquest mateix període hi ha hagut 27 entrades d’animals: 13 animals per renúncia del seu propietari, 7 vagabunds o recollits al carrer (sense xip) i 7 animals abandonats (recollits al carrer però amb xip).

Tant l’Ajuntament de Palma com el personal del Centre de Son Reus volen agrair la feina del gran nombre de voluntaris que habitualment han fet una tasca d’acompanyament als animals que ha permès fer més agradable la seva estança al centre.

Cal destacar, a més, que les persones voluntàries i les entitats realitzen una intensa tasca de difusió per les xarxes socials de les necessitats dels animals del centre i fan recerca incansable de nous adoptants, i per tant són un element fonamental per mantenir aquestes xifres d’adopció.

Des del centre es vol aprofitar per insistir en la tinença responsable d’animals companyia recordar que abandonar un animal és un acte covard i cruel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.