Setmanari d'informació local - 138 anys

Aguiló i Horrach uneixen forces a pocs dies del Congrés del PP de Palma

11973

Els candidats a la presidència del PP de Palma Aina Aguiló i Jordi Horrach han anunciat aquest dijous la unificació de les seves candidatures.

Segons han informat en un comunicat, Palma «requereix de polítiques que afrontin els veritables problemes que ens afligeixen i accions de govern que resolguin les veritables necessitats dels seus ciutadans». Com expliquen, «no són moments de personalismes, sinó de fer possible un projecte basat en una afiliació que constitueix una estructura que ha de sentir-se partícip i amb il·lusió davant d'una nova època i forma de fer política».

A la nota, en què admeten haver comès «molts errors alguns de caràcter individual i altres de caràcter estructura»l, han explicat la unificació de candidatures «amb un missatge clar d'unitat i suma de forces».

Congrés PP de Palma

D'altra banda, el PP ha explicat que aquest divendres tendrà lloc l'obertura del Congrés de renovació de la Junta Territorial de Palma que es prolongarà també durant el dissabte. El Congrés tendrà caràcter assembleari, de manera que tots els afiliats que s'hagin inscrit podran participar en els treballs de la Ponència i del Plenari. En el cas de l'elecció de la presidència, tots els afiliats de Palma podran votar.

El Congrés, que tendrà lloc al Molí del Comte, s'iniciarà aquest divendres horabaixa amb la lectura de l'informe de la Comissió Organitzadora, la intervenció del president del Congrés i les salutacions inaugurals del secretari general de Noves Generacions de Palma, Sergio Rodríguez, del president del PP de Mallorca, Jeroni Salom i del secretari general del PP de les Balears, Antoni Fuster.

Durant la jornada de dissabte tendran lloc les votacions des de les 09.00 a les 17.00 hores. Els afiliats disposaran de dues urnes en cada un dels 15 districtes de Palma, una per a la presidència de la Junta Territorial i una altra per a la presidència del districte.

Una vegada finalitzat el termini de les votacions, es procedirà a l'escrutini dels resultats i a les 19.00 hores es realitzarà la proclamació del president o presidenta de la Junta Territorial de Palma, qui dirigirà unes paraules als assistents al Congrés. L'acte conclourà amb la intervenció del president del PP de les Balears, Biel Company.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.