Setmanari d'informació local - 138 anys

Sis propostes per gaudir del cap de setmana a Mallorca

11937

Durant aquest cap de setmana hi ha molts d’esdeveniments a l’Illa, et proposam alguns dels més interessants, sigui per gaudir amb la família o amb els amics.

Artdemossa | VALLDEMOSSA

Una de les cites culturals estiuenques per excel·lència és aquest divendres 21 de juliol. Des de les 17.00 hores el poble s’omplirà d’exposicions de pintura, fotografia, escultura, il·lustració i actuacions de teatre, dansa, màgia, performances i molta música.

Alguns dels artistes destacats són: Aucell Cantaire; No Room; Jorra i Gomorra; Bay City Killers; Escorpio; Saxophobia Funk Project; FEM; Anna Picornell; Estamos cuerdas i Els Valldemossa.

Es recomana anar-hi amb el Bus especial: UIB-Valldemossa entre les 16.30 i les 20.30 hores. I tornar Valldemossa-UIB entre les 20.00 i les 02.15 hores.

Orgullosament Inca | INCA

Aquest divendres 21 de juliol a partir de les 19.00 hores començarà el 2n Festival LGTBI Orgullosament Inca 2017. L’esdeveniment s’iniciarà amb una rua pels carrers del centre del poble, que finalitzarà amb la lectura del manifest i el pregó. Després es donarà pas a les actuacions de Topacio Fresh, Kika Lorace i Vivian Caoba, entre d’altres.

Durant la festa s’organitzaran diversos espectacles i tallers com per exemple: show de transformistes, gogos, photocall o pintacares pels més petits.

Nits d’estiu a Can Alcover | PALMA

L’Obra Cultural Balear (OCB) ha organitzat una sèrie d’actes per als mesos de juliol, agost i setembre. Aquest divendres 21 serà el torn de la primera proposta teatral. A les 19.00 hores la companyia Germen Teatre presentarà l’obra ‘Societat (s’odi heretat)’.

El jardí d’Epicur no es toca | PALMA

Dissabte 22 de juliol de 12.00 a 00.00 hores, té lloc la jornada festiva solidària per donar suport a la resistència del jardí d’Epicur en el seu segon intent de desnonament. Hi haurà activitats infantils, música en directe, espectacle de pallassos i circ, contacontes... Es comptarà amb la participació de Sekta, Presión, Dj Amoniako i una Jam de luxe amb diversos músics de l’illa, a més de moltes sorpreses.

Festes de Sant Jaume | ALGAIDA

El passat dimecres 19 de juliol varen començar a Algaida les festes de Sant Jaume, el patró de l’estiu. Aquest dilluns 24 a les 19.30 hores començarà el ball del Quadrat dels Cossiers a la plaça de l’Església, que donarà pas a la revetlla i al castell de focs artificials. Les festes duraran fins al dimecres 26, dia de Santa Anneta.

Cinema a la Fresca | PALMA

El que queda de juliol es projectaran quatre pel·lícules al Parc de la Mar. El divendres dia 21 de juliol a les 22.00 hores es retransmetrà en directe, des del Liceu de Barcelona, l’opera ‘Il trovatore’ (1853) de Verdi.

Dissabte 22 de juliol a les 22.00 hores, per als més petits de la casa, es projectarà ‘Angry Birds, la pel·lícula’ (EUA, 2016) de Clay Kaytis i Fergal Reilly.

Dimarts 25 de juliol a les 22.00 hores s’emetrà la pel·lícula ‘The Pirate’ (EUA, 1948) de Vicente Minelli.

Per acabar, el dimecres 26 a les 22.00 hores podrem veure ‘La visita’ (EUA, 2015), una pel·lícula de M. Night Shymalan.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.