Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura i la UIB posen en marxa la reactivació de les Càtedres Ramon Llull, Alcover-Moll-Villangómez i Joan Ramis i Ramis

11487

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports compartirà amb la Universitat de les Illes Balears espai i activitats a Can Oleo, després que així ho hagin acordat la consellera Fanny Tur i el rector, Llorenç Huguet. Segons ha indicat el Govern, totes les parts han expressat la voluntat de recuperar les càtedres institucionals de Ramon Llull, Alcover-Moll-Villangómez i Joan Ramis i Ramis de Recerca, Formació i Documentació Teatral, que fa anys que estan desactivades.

El compromís de la UIB adquirit amb la consellera és activar el més ràpid possible la Càtedra Ramon Llull, i alhora iniciar converses amb els Consells Insulars de Menorca i d'Eivissa per recuperar les altres dues. D'altra banda, en la reunió s'ha decidit reactivar un conveni per a la promoció de l'esport universitari, que suposaria una embranzida per als joves estudiants esportistes.

Finalment, la UIB s'ha compromès a participar en l'assessorament i redacció del Pla d'Igualtat i del Pla de Cultura del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.