Setmanari d'informació local - 138 anys

Marga Durán, Aina Aguiló i Jordi Horrach, candidats oficials a la presidència del PP de Palma

11271
Organitzadors Congrés

El comitè organitzador ha proclamat Margalida Durán, Aina Aguiló i Jordi Horrach candidats oficials a la presidència del PP de Palma de cara al proper congrés territorial, que se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol. Així ho ha anunciat el president del Comitè organitzador, Guillermo Sánchez, un cop validats els avals presentats per les candidatures i ratificat que compleixen els requisits necessaris per concórrer en aquest congrés.

Dels 465 avals presentats per Durán, 338 han estat catalogats com a vàlids i 127 com no vàlids; dels 236 d'Aguiló, 138 han estat validats i 98 rebutjats; mentre que dels 150 de Horrach, 82 han estat vàlids i 68 no. Per ser proclamat candidat a la presidència del PP de Palma era necessari presentar l'aval d'almenys 75 afiliats que estiguessin al corrent del pagament de les seves quotes. A més, els candidats també havien d'estar al corrent de pagament i tenir almenys 12 mesos d'antiguitat com a afiliats del partit.

Des del PP han recordat que el congrés tendrà caràcter assembleari, de manera que tots els afiliats que compleixin els requisits podran participar en l'elecció dels òrgans de direcció i en els treballs de la Ponència i del Plenari. En el cas de l'elecció de la nova presidència, tots els afiliats podran votar. Per assistir al Congrés i poder presentar esmenes s'hauran d'inscriure personalment abans del 14 de juliol a les 14.00 hores, a la seu local del PP.

Districtes

Pel que fa als 15 districtes que composen la Junta Territorial de Palma, s'han presentat un total de 23 candidatures. En 12 dels 15 districtes hi ha hagut una única candidatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.