Setmanari d'informació local - 138 anys

Manifestació a Palma contra «la imminent aprovació del CETA»

10848

La plataforma NO al TTIP/CETA Mallorca juntament amb la Xarxa Municipalista s'ha concentrat aquest dissabte amb motiu de la Fira de Medi ambient al carrer Blanquerna de Palma, per mostrar el seu rebuig contra aquests tractats de lliure comerç, sobretot contra «la imminent aprovació» de l'Acord Econòmic i Comercial Global entre la Unió Europea i Canadà (CETA) per part del Govern estatal.

Durant l'acte, han denunciat «els impactes que provocaran els tractats de lliure comerç TTIP, CETA o TISA sobre el medi ambient i la sostenibilitat del planeta». «Ens hem sumat així, des d'aquí, a la gran manifestació unitària que aquest dilluns se celebra a Madrid, convocada per la Campanya No al TTIP/CETA/TISA», han explicat els seus portaveus.

La Plataforma NO al TTIP/CETA Mallorca està formada per més de 30 entitats socials, sindicals i polítiques. A més, se suma també a l'acció la recentment creada Xarxa Municipalista contra els Tractats, formada per regidors de diferents pobles de Mallorca.

La Fira de Medi ambient s'ha celebrat aquest dissabte al carrer Blanquerna de Palma i ha estat organitzada per l'Associació de Veïns de Santa Pagesa amb la col·laboració d'Emaya per celebrar el Dia Mundial del Medi ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.