Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB trasllada al Consell la voluntat de reprendre conjuntament la restauració de les cases de la Trapa

10738
La Trapa.

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha traslladat aquest dimarts al Consell la seva voluntat de reprendre la col·laboració amb la institució insular per restaurar les cases de la Trapa. Així l'hi ha fet saber l'entitat en una reunió amb el president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, segons ha explicat la institució.

Les cases de la Trapa es troben actualment en estat de degradació a conseqüència de les obres inacabades que va executar el Consell fins a l'any 2012, abans que es rescindís el conveni en virtut del com el departament de Medi ambient havia de rehabilitar-les i construir un refugi de muntanya. Ensenyat i Garrido s'han mostrat interessats a «reprendre el fil de la col·laboració» amb el GOB per una de les finques «més emblemàtiques de la Serra de Tramuntana i símbol de la lluita ecologista».

En la trobada s'ha acordat establir un full de ruta per recuperar aquest marc cooperatiu. De moment, s'estudiarà quin és el marc jurídic que fa possible un nou conveni per evitar així que les obres que va deixar inacabat el Consell continuïn degradant l'espai.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.