Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol esclareix que el Govern no té intenció de construir més en sòl urbà sinó d'aprofitar el construït

9982

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat que la línia de l'Executiu en matèria d'accés a la vivenda no és de construir més en sòl urbà «sinó d'aprofitar allò construït».

Igualment, la màxima representant del Govern ha assegurat que «el sòl no ha de ser per especular, sinó per garantir l'habitatge als ciutadans». Així ha respost Armengol a la portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, qui li ha demanat sobre si pensa que l'actual problema d'habitatge se soluciona amb més construcció després que s'hagi establert un límit de sòl urbanitzable de 144.000 habitatges més.

En aquest sentit, la presidenta del Govern ha explicat a Camargo que la posició de l'Executiu és la mateixa que la signada en els 'Acords pel canvi' i ha assegurat que, entre d'altres, s'està ajudant els propietaris a rehabilitar els seus pisos per llogar-los, s'està potenciant l'habitatge de protecció oficial o s'ha sol·licitat a la Sareb pisos per a lloguer social.

No obstant això, Armengol ha lamentat que les Balears vagin «tan enrere» en aquesta matèria en comparació d'altres territoris de l'Estat «a causa de la falta de planificació heretada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.