Setmanari d'informació local - 138 anys

Els jardins de Marivent obren les portes al públic aquest dimarts

9976

Els jardins ubicats al Palau de Marivent, que compten amb una extensió de 9.155 metres quadrats, estaran oberts al públic de manera gratuïta a partir d'aquest dimarts, excepte per Setmana Santa i del 15 de juliol al 15 de setembre (dates en què els ocuparà la família Reial).

L'horari del recinte, en el qual no estarà permesa l'entrada de cans ni de bicicletes, serà de 09.00 a 20.00 hores de  maig a setembre i de 09.00 hores a 16.300 hores d'octubre a abril. La capacitat total és de 300 persones.

A l'espai s'han instal·lat 12 escultures en bronze realitzades per l'artista mallorquí Joan Miró entre 1969 i 1981, que han estat cedides per la família Miró. A més, els visitants podran contemplar fins a 40 espècies vegetals diferents, la majoria d'elles autòctones.

El projecte ha estat coordinat per la Conselleria de Presidència del Govern i inclou la construcció d'uns banys, un accés per a persones amb mobilitat reduïda i la instal·lació de bancs i papereres. Així mateix, inclou la instal·lació de senyals en diferents punts per informar el públic sobre les espècies.

Les obres s'han adjudicat per un import de 217.000 euros i el manteniment dels jardins suposarà una despesa anual de prop de 100.100 euros per a la contractació del guàrdia de seguretat, un peó de jardinera i una assegurança de responsabilitat civil.

L'entrada dels visitants es realitzarà per la porta principal de Marivent, que podran visitar la zona enjardinada per temps il·limitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.