Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB denuncia la manca de diàleg per part del Govern i el Parlament amb els docents entorn els deures escolars

8996

Aquest divendres, des d'Unió Obrera Balear (UOB) han comunicat que la Proposició no de Llei, aprovada al Parlament aquest dimarts que reclama als docents que no posin deures fora de l'escola a l'alumnat, «no està basada en dades ni tampoc en fets contrastats sinó en simples suposicions».

Des d'UOB Ensenyament volen exposar a l'opinió pública que el tema dels deures escolars «no s'ha tractat a cap mesa sectorial, al Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) i ni tan sols dins el Pacte per l'Educació en el qual s'està treballant. Ens trobam, doncs, i una vegada més, davant el menyspreu públic cap a la tasca dels docents per part d'uns polítics irresponsables que si a la legislatura passada imposaren TILs, lleis de símbols, etc., sense cap consens, a base d'expedients i en contra del parer de la gran majoria de professionals, ara s'han despenjat en voler llevar els deures escolars pel seu compte».

Així mateix, afirmen que hi ha en marxa una «campanya de desprestigi per part dels polítics i d'algunes associacions de pares en contra de la dignitat professional dels docents sembla que no té fi. I el pitjor de tot és que damunt s'omplen la boca amb paraules com “diàleg”, “consens”, etc.» 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.