Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern pretén recuperar la prohibició d'aparcar a la zona de Cala Varques

8746

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, ha indicat aquest dimarts en sessió plenària que la seva Conselleria té previst recuperar la prohibició d'aparcar a la zona de Cala Varques i augmentar el transport públic.

Així ho ha assenyalat Vidal en resposta a la pregunta formulada per la diputada de Ciutadans Olga Ballester sobre quin serà el pla d'actuació previst per la Conselleria respecte al mal ús que es dóna a l'entorn natural de Cala Varques.

El conseller ha explicat que, a més, s'està actuant en la coordinació dels cossos de seguretat, en mobilitat i en augmentar la informació perquè els usuaris coneguin els valors de l'espai natural.

D'altra banda, la diputada del PP Margaret Mercadal, ha preguntat al conseller sobre si creu que la millor opció per a Menorca, una reserva de la biosfera, és enterrar els llots tòxics de les depurades.

A això, Vidal ha defensat que les alternatives que existien van ser descartades pel PP en 2015 i ha manifestat que acordaran amb el Consell de Menorca un projecte "digne" de l'illa.

Mercadal ha assegurat que són "excuses de mal perdedor" i li ha indicat que és ell el responsable de convertir la biosfera en una "llotsfera".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.