Setmanari d'informació local - 138 anys

ER encoratja les institucions a posicionar-se de forma clara i contundent contra la negativa de l'Estat als vols entre illes

8674

Esquerra Republicana ha apel·lat aquest divendres a la "unitat d'acció" davant la negativa de Madrid a la iniciativa parlamentària que pretenia facilitar el transport aeri entre les illes.

En un comunicat, la formació lamenta el veto del PP i Ciudadanos a la iniciativa legislativa del Parlament que proposava una tarifa màxima de 30 euros per a tots els vols entre les illes, "una necessitat imperativa, bàsica, per als ciutadans de les Balears i les Pitiüses ", recalquen.

"Els avions i els vaixells, a les Illes, són el fil conductor de la gent. No obstant això, contra tota lògica, la proposta balear, aprovada per tots, es tramita i aprova a les institucions autonòmiques però quan arriba a Madrid, ni tan sols ens deixen parlar ", han censurat des de la formació.

Aquest divendres tots els partits de les Balears i les Pitiüses "es reuniran per decidir què han de fer", han recordat. Davant d'aquesta convocatòria, Esquerra Republicana anima tots els diputats, conseller, regidors, de totes les institucions autonòmiques i municipals, "sigui quin sigui el seu partit polític, a posicionar-se de forma unànime, clara i contundent contra la negativa d'Espanya a reconèixer el problema que patim els ciutadans de les Illes ".

"Davant fets com aquest, cal saber superar els posicionaments de partit i tenir l'alçada de mires suficient per fer un bloc comú en defensa de la ciutadania", ha postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.