Setmanari d'informació local - 138 anys

Quan Macià Manera va fer de Bon Jesús

Va ser a una fotografia feta per la revista Radical, tot just després de sortir de la presó

8324

Érem a les darreries de l'any 1992 i la revista cultural Radical anunciava 'la foto de l'any' que incloia en format de poster «amb la fotografia més agosarada de na Belén Tànago».

A la imatge artística titulada 'El darrer sopar' si podia veure tretze personatges coneguts de la societat mallorquina interpretant l'escena del Sant Sopar. La il·lustració no era fruit de cap muntatge, els personatges reals s'havien fet aquella foto l'horabaixa del 15 de juliol de 1992.

Allò que cridava més l'atenció de la imatge era que al centre, interpretant la figura del Bon Jesús, un Macià Manera que acabava de sortir de la presó.

Els altres personatges de la il·lustració eren: l'actor José Vico, La directora del Festival Chopin, Rosa Capllonch, la pintora Lourdes Sampol, el violinista Bernat Cabot, el polític Sebastià Serra, la restauradora Absun, els polític Joan March, Francesc Obrador, l'escriptor Gabriel Janer Manila, l'actor i director teatral Pere Mestre, el musicòleg Pep Toni Rubio i el galerista Joan Guaita.

Esl responsables del vestuari varen ser Bernat Pujol i Àngel Batista, la direcció artística, Lourdes Sampol i la producció a càrrec de Raphel Pherrer.

«Jo vos assegur que un de vosaltres m'entregarà» era la cita bíblica que acompanyava la imatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.