Setmanari d'informació local - 138 anys

Deu productores de les Baleares acudeixen a l'European Film Market de Berlín

7858

Un delegació de deu productores de les Balears han acudit a l'European Film Market (EFM) de Berlín acompanyades per la Illes Balears Film Comission per tal d'aconseguir coproductors i distribuïdors internacionals per als seus projectes.

L'EFM és el mercat audiovisual d'un dels festivals internacionals de cinema més importants del món, la Berlinale, segons ha indicat l'Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC).

Les productores de la delegació de les Balears són Mosaic Producciones, amb el documental en postproducció 'Vida y muerte de un arquitecto; Tresques, amb el documental 'La danza de Formentor'; Quindrop amb el projecte 'Spain's Open Wound'; i Pauxa, d' Eivissa, amb el llargmetratge 'Los crímenes del día de Todos los Santos'.

A més, també assisteixen Mallorca Video amb el projecte documental 'Revelando a Mario'; la productora menorquina Empátic amb el projecte documental 'Los 6 héroes del Sciré'; La Periférica amb el documental 'Postcards & Memories'; Cinética, amb el projecte documental 'The Minorcan Connection'; CEF Mallorca amb el curtmetratge d'animació 'Woody & Woody' i la productora Bontemps amb el projecte TV-sèrie 'Gloria s Cellar'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.