Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra de Menorca acusa Francis: «Només defensa els interessos del partit»

7692
Esquerra de Menorca - Esquerra Unida (EM-EU) ha criticat aquest dijous les darreres declaracions de la senadora del PP per Menorca, Joana Francis.
 
Des d'Esquerra critiquen que Francis «no fa altra cosa que defensar propostes i interessos de partit, abans que defensar els interessos i necessitats de la societat menorquina». Així, afirmen que «les darreres declaracions de Joana Francis, on fa balanç del seu treball al senat els darrers mesos, no fan altra cosa que continuar donant raó a l'opinió que hem tingut sempre des d'EM en relació als representants menorquins a la cambra alta i baixa, siguin del PSOE o del PP».
 
Un dels temes que des d'Esquerra de Menorca li retrauen a la senadora del Partit Popular és que hagi fet unes declaracions mostrant el seu desacord amb la implantació de la tarifa plana en els vols entre illes. No obstant això, recorden que «no seria la primera vegada que la senadora es posiciona contra els interessos de Menorca, com va demostrar a la comissió de medi ambient en relació a les prospeccions petrolieres».
 
A més, també els «ha sorprès que presumeixi de les inversions fetes amb els fons de l'Ecotaxa -quan el PP va votar contra la implantació d'aquesta-, de les obres del teatre del born -les quals han suposat un despropòsit total-».
 
Finalment, des d'Esquerra de Menorca manifesten que que les declaracions de Juana Francis estan totalment fora de lloc i «tergiversen la realitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.