Setmanari d'informació local - 138 anys

Un nou punt d'atenció social prestarà servei a 10.500 persones a Palma

7466
El batle de Palma, José Hila, juntament amb la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han visitat aquest dilluns el nou punt d'Atenció de La Soledad.

El batle de Palma, José Hila, juntament amb la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han visitat aquest dilluns el nou punt d'Atenció de la Soledad (Nord i Sud) situat al carrer de les Ànimes, 2, que s’encarregarà dels serveis socials de 10.565 persones.

Hila ha aprofitat la visita per destacar que l'objectiu d'aquestes mesures és acostar l'atenció als barris i ha remarcat que La Soledad és un barri que «precisa» aquesta atenció propera, informa l'Ajuntament.

«El nostre objectiu és, d'una banda, apropar l'atenció dels serveis socials en les barriades i, per l'altre, descongestionar els centres grans per reduir així les llistes d'espera i donar millor servei», ha dit el batle.

Aquest nou punt d'atenció donarà servei a una població total de 10.565 persones (8.162 persones de La Soledad Nord i 2.403 de La Soledad Sud) i estarà obert de dilluns a divendres de 9.00 hores a 14.00 hores i els dimarts de 16.30 18:30 hores.

Aquest nou punt d'atenció disposarà d'una plantilla formada per un auxiliar administratiu, un educador social del SIAD i tres treballadors socials.

Obertura de quatre punts d’atenció nous

Amb l'obertura d'aquest nou punt ja són quatre els punts d'Atenció nous que ha obert Benestar i Drets Socials aquesta legislatura: Són Ferriol, S’Arenal, El Terreno i ara La Soledad, a més del nou CMSS Gregal situat a Son Gotleu.

Aquesta política d'obertura de nous punts d'atenció social permet descongestionar els Centres Municipals de Serveis Socials, reduir el temps d'espera per ser atès per un treballador social i crear, a més, una xarxa de serveis socials més propera als barris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.