Setmanari d'informació local - 138 anys

La societat mallorquina se solidaritza amb Celia Navarro, víctima de la violència masclista

6156
Minut de silenci en el Dijous Bo a Inca.

El municipi del cor de Mallorca ha acollit, un any més, la fira del Dijous Bo. Enguany, però, el condol cap als amics i familiars de la dona assassinada aquest dimecres a Palma així com la condemna a la violència masclista han estat ben presents al llarg de la jornada.


Es calcula que al voltant de 100.000 persones han participat en el Dijous Bo, que ha estat l'escenari d'un multitudinari minut de silenci per expressar la seva condemna a l'agressió masclista d'aquest dimecres i que ha comptat amb un gran nombre de participació per part de les autoritats.


Així mateix, des de l'Ajuntament de Palma també s'han sumat aquest dijous al minut de silenci per condemnar l'assassinat de la dona víctima de la violència. El batle de Palma, José Hila, ha mostrat la seva «indignació» davant l'assassinat. «No volem que torni a ocórrer un fet com el d'ahir, vull mostrar el compromís d'aquest ajuntament en la lluita contra aquesta xacra, un compromís que ha de ser de tothom», ha dit Hila. Per al batle, «hem d'aconseguir que no hi hagi cap dona menys, hem de lluitar activament contra aquesta xacra».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.