Setmanari d'informació local - 138 anys

Prou - No vaig de vaga reclama la suspensió de funcions a la directiva del CEIP on va ser agredida una nina

Afirmen que es va tenir a la víctima tres hores sense atenció mèdica

5366

L'associació «Prou - No vaig de vaga» ha presentat una queixa a la Conselleria d'Educació i Universitat amb la qual reclama, com a mesura cautelar, que suspengui de les seves funcions a la directiva del CEIP Anselm Turmeda, on recentment una nina de vuit anys va ser agredida per diversos companys.

En un comunicat, la plataforma exigeix a més un informe públic de les actuacions que ha duit a terme el departament dirigit per Martí March amb l'objectiu d'aclarir aquest cas, ja que de moment "només transmet el seu mutisme per resposta tant a la família afectada com a la resta de la comunitat educativa, provocant una situació de temor i desconcert".

De la mateixa manera, l'entitat reclama en la seva nota conèixer el protocol d'emergència que va seguir el centre davant l'agressió i els motius pels quals «no es va avisar a una ambulància o a la Policia ni es va comunicar res a la família, deixant a la víctima durant tres hores sense atenció mèdica».

La Conselleria, tal com va anunciar divendres passat la portaveu adjunta del Govern, Fina Santiago, està estudiant si va haver-hi altres agressions o assetjament anteriorment per determinar si es tracta d'un cas de bullying.

Així mateix, Educació també preveu treballar en propostes de millora en el protocol de convivència i l'Institut per la Convivència i l'Èxit Escolar, organisme depenent de la Direcció general d'Innovació i Comunitat Educativa, es posarà en contacte amb la família.

Per la seva part, Ciutadans ha demanat la creació urgent d'un telèfon d'ajuda a les víctimes de violència escolar i «bulliyng».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.