Setmanari d'informació local - 138 anys

Els més petits gaudeixen de valent amb la Diada de la Mobilitat del carrer de la Unió

El carrer de la Unió ha estat ocupat aquest dissabte per la ciutadania. La Diada de la Mobilitat, ha omplert d’activitats la calçada per on habitualment circulen els vehicles. Els jocs de les Barridiades, el circuït de la Policia Local o un taller de moviment gestuals són algunes de les iniciatives que s’hi ha dut a terme.

 També hi ha hagut swing i música a càrrec del Cor Juvenil del Teatre Principal. La diada s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Europea, que va començar divendres i que finalitzarà el 25 de setembre.

El batle de Palma, Jose Hila, ha explicat que la diada té com a objectiu «conscienciar a la ciutadania mitjançant activitats lúdiques de la importància de la mobilitat sostenible». «Volem que la ciutadania reflexioni i vegi els avantatges que té canviar el cotxe per una altra manera de desplaçar-se per la ciutat», en paraules del batle.

Per a Hila, «han de ser més els ciutadanes i les ciutadanes que cada dia optin per una mobilitat sostenible per, fer de Palma una ciutat més moderna, amb més qualitat de vida, menys contaminació, menys renous i menys trànsit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.