Setmanari d'informació local - 138 anys

El passeig del Born s’omple de gegants

El passeig del Born ha acollit aquest dissabte la XX Trobada de Gegants de Palma i X de Mallorca, amb la participació de 'colles' de tota Mallorca i a la qual han assistit centenars de persones.

Per part de l'Ajuntament han acudit la tinent d'alcalde de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi i la regidor de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade; mentre que per part del Consell de Mallorca ha assistit el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, qui ha destacat la importància de la cultura 'gegantera', «molt arrelada en el temps».

En aquest sentit, Jurado ha agraït que es doni continuïtat a aquesta tradició i ha volgut demostrar el respecte del Consell cap a les 'colles' amb l'obsequi del llibre 'Els gegants de Mallorca', de Pau Tomàs Ramis.

També s'ha fet esment especial al Centre d'Història i Cultura Militar de Balears pel seu suport a la cultura mallorquina. El centre ha sigut la seu de la 'I Mostra de Bèsties de Foc i Màscares de Dimonis i la II de Gegants de Mallorca', per la qual han passat 18.600 visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.