Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Executiu es compromet a reforçar la promoció turística de Menorca a Regne Unit per a contrarestar el 'Brexit'

El Consell Insular de Menorca ha anunciat aquest divendres el compromís del Govern de dur a terme una sèrie d'accions promocionals específiques sobre Menorca en el Regne Unit per a «contrarestar els eventuals efectes» que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, l'anomenat 'bréxit', poguera tenir sobre la comercialització de places de cara a la pròxima temporada.

Segons ha explicat la institució insular, el director de l'Agència de Turisme de Balears (ATB), Pere Muñoz, va traslladar el compromís de l'executiu balear durant la reunió del comitè executiu de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, que es va reunir ahir en la seu del Consell menorquí.

Worl Travel Market de Londres 

Segons ha explicat el Consell, Muñoz va avançar així mateix que enguany la presentació del desembarcament balear en la World Travel Market de Londres es realitzarà a Menorca i que es reforçarà la presència de l’illa en el stand balear.

A petició dels membres del comitè executiu de la fundació, format per representants públics i privats, el director de la ATB va mostrar la seua disponibilitat a treballar coordinadament amb l'ens promocional turístic menorquí.

Des del Consell de Menorca han assegurat que aquest plantejament va en sintonia amb el procés iniciat per a fer efectiu el traspàs de competències en matèria de promoció turística, que «es negocia segons el calendari previst», han afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.