Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern presenta els nous 'Premis Turisme de les Illes Balears' per fomentar la sostenibilitat, l'innovació i la recerca

Aquest dijous s'ha presentat la  edició dels guardons 'Premis Turisme de les Illes Balears' impulsats per la Conselleria d'Innovació, Investigació i Turisme per l'any 2016, els quals tenen com a punt de mira el suport d'un model turístic més sostenible.

Els guardons tenen lloc per primera vegada, amb motiu del Dia Mundial del Turisme el proper 27 de setembre, i es lliuraran en la Nit del Turisme, en el transcurs d'una gala.

Així ho han explicat en roda de premsa el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, i el director-gerent de l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Pere Muñoz.

Han afegit que la finalitat dels guardons és reconèixer l'esforç i la dedicació de les persones, empreses i institucions tant públiques com privades a favor del turisme, així com servir d'instrument per estimular comportaments professionals i iniciatives que col·laborin a la millora de la imatge turística de les Illes Balears.

Els guardons es lliuraran el 26 de setembre durant la 'Nit del Turisme' i pretenen "difondre, reconèixer i incentivar les bones pràctiques del sector en matèria de sostenibilitat, de responsabilitat social corporativa, d'innovació i recerca, i de foment de la creació de noves experiències".

També es vol reconèixer l'esforç i la dedicació d'aquells que han desenvolupat una tasca destacada en favor del turisme a les nostres illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.