Setmanari d'informació local - 138 anys

La inscripció al Lluc a Peu serà gratuïta i començarà el 2 d'agost

4888
Egea ha insistit en el fet que «el Lluc a Peu hauria d'estar protegit per les administracions». | E.P.

Les persones interessades a participar a la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que aquest any és gratuïta, podran inscriure's presencialment a partir de dia 2 d'agost fins al dia de la sortida, dissabte dia 13 a la Plaça Güell; Decathlon Marratxi i Decathlon Són Moix de les 8 a les 13 h i de les 17 a les 20h.

El president del Grup Güell, Pep Egea, recorda als 'marxaires' que actualment està disponible la inscripció online a través del web de l'organització.

«El Lluc a Peu hauria d'estar protegit per les administracions»

Egea ha aclarit que el retard en la celebració d'aquesta edició de Lluc a Peu «no ha estat per falta de temps o per mala gestió», sinó que «tot el Grup Güell estava completament fart d'haver de suar la camiseta i sortejar totes les pedres del camí, després d'estar 42 anys realitzant Lluc a Peu, quan aquesta tradició ja hauria d'estar protegida per les administracions».

Segons Egea, el Grup Güell «no ha fet res més que donar un cop sobre la taula i un toc d'atenció a tots, ja que la Marxa de Lluc a Peu no es fa sola, sinó amb l'esforç de moltes persones que es deixen la pell».

Complicacions en els darrers anys

En la mateixa línia, Egea ha explicat que el Grup Güell «s'ha trobat amb un escenari complicadíssim en els darrers anys, afrontant la pitjor crisi econòmica, amb desaparicions de subvencions i canvis de normatives i lleis», fet que «ha generat que cada vegada sigui més complex dur a terme qualsevol esdeveniment».

40.000 euros de cost

Egea també ha esmentat que «es necessita ajuda per cobrir els 40.000 euros que costa fer Lluc a Peu» i ha afirmat que es va decidir retardar una setmana la data de la Marxa per «poder donar totes les garanties de seguretat necessàries».

Revetla a les 21h

La Marxa començarà a les 23 a la Plaça Güell i comptarà amb una revetla prèvia a les 21h. Egea ha avançat que els artistes que hi participaran seran Jaume Sureda, Pep i Marga, Jaime Castillo, Madó Pereta i Sebas Garreta, encara que «pot haver-hi alguna sorpresa més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.