Setmanari d'informació local - 138 anys

Les entitats animalistes, decebudes amb el Govern

3750

La major part de les entitats animalistes d'àmbit balear estan molt molestes amb el Govern. Principalment, les associacions específicament antitaurines, com Mallorca Sense Sang, però també d'altres de protecció animal generalistes com la Societat Protectora d'Animals i Plantes de Mallorca (SPAP), l'Associació Animalista de les Illes Balears (ASSAIB) o I.C.A Animalista.

Les entitats han mostrat el seu desencís al seus perfils de Facebook i algunes han anunciat que faran campanya contra a els partits del Goern, PSIB i Més, perquè han faltat al seu compromís de prohibir d'abolir la tauromàquia abans de l'estiu. Segons que expliquen, se senten enganyats perquè han ajornat l'aprovació de la modificació de la llei de protecció animal que havia de prohibir els espectacles taurins a les Illes. Des del Govern s'argumenta que la llei s'ha ajornat fins el mes de setembre per a evitar indemnitzacions als empresaris taurins, però Margalida Capellà, diputada de MÉS, va reconèixer que la tramitació de la norma no comptava, en aquests moments, amb un consens entre la seva formació i el PSIB.

Tot plegat, possibilitarà que hi hagi correbou a Fornalutx aquest estiu, i també corregudes de bous, com la que es farà a Muro el 19 de juny, on els toros TocadorGarvón, Flamenco, Listón, Friolero i Dicastillo seran torturats fins a la mort.

A banda de l'anunciada campanya contra els partits del Govern, els animalistes s'han mobilitzat i han anunciat, per al 18 de juny, una concentració antitaurina a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.