Setmanari d'informació local - 138 anys

El còmic balear, present al Saló Internacional del Còmic de Barcelona

3080
Vicente García, de l'editorial Dolmen, i Marta Ferré, de l'IEB. | CAIB

El còmic balear té presència a la 34a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona que s'ha realitzat aquest cap de setmana, amb l'assistència de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

Com cada any, l'IEB i les editorials Dolmen i Ominiky, amb seu a Balears, han compartit una 'estand' en l'esdeveniment de còmic més destacat de Catalunya i un dels més importants de l’Estat espanyol.

El Saló, que tanca les portes aquest diumenge a Fira Barcelona Montjuïc, té 45.000 metres quadrats de 'estands', àrea d'exposicions, i d'esdeveniments com conferències, tallers o signatures d'autors. A més, és l'escenari de trobades professionals d'autors i editors amb altres editors nacionals i internacionals.

La zona professional compta amb editorials estrangeres molt destacades com Dargaud, Glénat-Vents de Ouest, IDW Publishing i Vertigo, i les més importants editorials nacionals com Astiberri Edicions, Edicions Babylon, Edicions La Cúpula, Fandogamia, Grafit Editorial, Penguin Random House i Planeta còmic, amb qui els editors de les Balears i els tècnics de l'Institut mantindran reunions durant els propers dies.

Les editorials balears no només han omplert els estands amb els seus llibres, sinó que han tingut presència a l'exposició 'Vinyetes sobre rodes', produïda pels organitzadors del saló. Es tracta d'uns 200 originals de còmics de tot el món que han retratat la relació de les vinyetes amb el món dels vehicles, motos i cotxes, entre els quals destaquen obres de PAU i de Rafa Vaquer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.