Setmanari d'informació local - 138 anys

Es constitueix la Comissió d'experts per a l'estudi del model lingüístic escolar

3038
La Comissióaportarà els seus coneixements científics en àmbits diversos per assessorar en el debat del model lingüístic escolar. | @iBalears

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha presidit aquest dijous la constitució de la Comissió d’experts per debatre i dur a terme un estudi sobre el model lingüístic escolar a les Balears, que serveixi de base per a un consens amb la comunitat educativa. A la reunió també han assistit la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda i tècnics d'aquest departament.

Els deu integrants de la Comissió

La Comissió d’experts aportarà els seus coneixements científics en àmbits diversos per assessorar en el debat del model lingüístic escolar, i estarà formada per:

Bernat Sureda Garcia: Doctor en Pedagogia. Director del Departament de Pedagogia i didàctiques específiques (UIB). Expresident del CEIB.

Joan Melià i Garí: Llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Subdirector del Departament de Filologia Catalana (UIB). Exdirector general de Política Lingüística.

Miquel Sbert Garau: Llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Exdirector general d’Ordenació i Innovació.

Nicolau Dols Salas: Llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Filologia Catalana. Professor titular UIB. Membre de la Secció Filològica de l’IEC.

Bartomeu Canyelles Roca: Llicenciat en Filologia Hispànica i catedràtic d’institut de llengua castellana i literatura. Exdirector de l’IAQSE

Antoni Quintana Torres: Llicenciat en Ciències Socials, Geografia i Història. Professor secundària Ciències Socials a l’IES Son Pacs. Autor de l’estudi: Integració de llengües.

Maria Juan Garau: Llicenciada en Filologia Anglesa i doctora. Professora titular d'universitat. Investigadora sobre contextos d'aprenentatge de llengües estrangeres

Bàrbara Sastre Bestard: Professora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor. Llicenciada en Filologia Germànica i doctora per la Universitat d’Hamburg.

Margalida Coll Llompart: Mestra PT a ESO i professora associada de la UIB. Diplomada Educació Primària i Llicenciada Psicopedagogia. Màster en Llengua i Literatura Catalanes.

Bartomeu Quetglas Pons: Llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor. Professor UIB especialista en models escolars europeus. Departament Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.