Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI renuncia a presentar-se a les pròximes eleccions generals

3018
Font ha destacat que aquestes eleccions «només beneficien als 4 partits que es poden permetre una despesa tan gran, com la que suposa una campanya electoral per austera que sigui». | El PI

El Pi ha decidit no concórrer als propers comicis de juny, després d'haver reunit les executives de les Balears i de les diferents illes, que han decidit per «àmplia majoria» deixar passar aquestes eleccions a causa «del gran esforç econòmic que suposen» i pel «cansament que pateix la societat davant la inoperància dels polítics estatals».

Segons el president de la formació, Jaume Font, «és inassumible per a nosaltres i volem centrar les energies per continuar fent feina per a una alternativa de centre i autonomista a la nostra terra».

En el mateix sentit, Font ha destacat que aquestes eleccions «només beneficien als 4 partits que es poden permetre una despesa tan gran, com la que suposa una campanya electoral per austera que sigui».

El PI té 3 anys de recorregut i dues cites electorals a l'esquena en els darrers 12 mesos. El president també ha lamentat que «altres partits d'obediència balear hagin preferit renunciar als interessos d'aquesta terra a favor d'obtenir una cadira a Madrid». Per això, Font ha considerat que «ni els polítics de sempre, ni els que pregonen nova política pensen en la gent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.