Setmanari d'informació local - 138 anys

Els barris de Santa Catalina i Es Jonquet preparen les jornades interculturals

2856
Es preveu un concurs “Masterchef” intergeneracional per a padrins i néts; una ruta històrica pel barri del Jonquet o una festa juvenil amb dinàmiques dirigides a prevenir la violència de gènere entre parelles adolescents. | GREC

Sota el lema «Jo sóc Santa Catalina i es Jonquet», es celebraran una sèrie d'activitats amb l'objectiu de fomentar el contacte i la convivència entre petits, joves i grans durant la darrera setmana d'abril.

En aquest sentit, es preveu un concurs "Masterchef" intergeneracional per a padrins i néts; una ruta històrica pel barri del Jonquet amb la posterior actuació de dos grups d'havaneres; la visita d'una coral de gent gran a l'escoleta infantil municipal o una festa juvenil amb diverses dinàmiques dirigides a prevenir la violència de gènere entre parelles adolescents.

Les trobades formen part del procés comunitari que s'està impulsant al barri amb l'Ajuntament de Palma, el GREC i l'Obra Social "la Caixa", i ha implicat el veïnat i diferents professionals que viuen i treballen a Santa Catalina i es Jonquet.


Les activitats programades


  • ACTIVITATS INFANTILS

DILLUNS 25 D'ABRIL DE LES 10 A LES 12 h, AL TEATRE MAR I TERRA
Els alumnes de 6è de primària de les 4 escoles del territori gaudiran d'una exposició històrica sobre Santa Catalina i es Jonquet i d'una representació de teatre social sobre l'estat actual dels barris.
Hi participen: Associació ARCA i Trampa Teatre.

DILLUNS 25 D'ABRIL DE LES 10 A LES 12 h, A L'ESCOLETA INFANTIL
Visita de la coral de gent gran del casal Jonquet a l'Escoleta Infantil per a cantar diverses cançons als més petits.

DIVENDRES 29 D'ABRIL DE LES 10 A LES 12 h, A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL
Visita de l'Escoleta Infantil a la biblioteca municipal on es farà un contacontes.



  • ACTIVITAT INTERCULTURAL


DIMARTS 26 D'ABRIL DES DE LES 18.30 A LES 21.30 h, A LA PLAÇA DEL VAPOR (EL JONQUET) I TEATRE MAR I TERRA
Coneix la història d'Es Jonquet a través d'una ruta històrica pels seus carrers, acompanyada amb una visita al Teatre Mar i Terra on actuaran dos grups d'havaneres i un grup de joves poetes. L'acte finalitzarà amb un aperitiu.
Hi participen: Associació ARCA, Associació Amics de la 3a edat Bona Gent, Associació Cultural Arraval Santa Catalina, CEIP Rei Jaume I, Associació de Restauradors de Santa Catalina i associacions de veïns dels barris.

  • ACTIVITAT INTERGENERACIONAL


DIMECRES 27 D'ABRIL DE LES 17.30 A LES 19.30 h, A LA PLAÇA DE PAU CASALS (CENTRE DE SALUT)
Si tens fins a 12 anys vine a participar al concurs "Masterchef Intergeneracional" de pinxos i tapes amb el teu padrí o padrina.
Inscriu-t'hi de l'11 al 20 d'abril i consulta les bases al Casal de Barri de Santa Catalina (C/. Dels sobreposats, 3). Entrega de premis a les 3 millors categories (saludable, gust i treball en equip)

  • ACTIVITAT JUVENIL


DIVENDRES 29 D'ABRIL DE LES 19 A LES 22 h, AL CEIP REI JAUME I
Festa dirigida a al·lots i al·lotes de 12 a 18 anys amb DJ, actuacions musicals, berenar, còctels, concursos, màgia, performances, sorpreses i espectaculars premis (auriculars Bluetooth, entrades de cinema i una bicicleta!!)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.