Setmanari d'informació local - 138 anys

La VIII edició del Festival de Poesia de la Mediterrània inclourà poetes de nou llengües

2844
Un dels principals escenaris del festival dirigit per Biel Mesquida serà el Teatre Principal de Palma, on se celebrarà la Festa de la Poesia la nit de dimarts, 26 d’abril.

La nova edició del Festival de Poesia de la Mediterrània acollirà espectacles escènics i concerts «a un gran ventall de recitals», i poetes de 9 llengües diferents; per aquesta vuitena edició, segons ha informat el vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles.

En aquest sentit, un dels principals escenaris del festival dirigit per Biel Mesquida serà el Teatre Principal de Palma, on se celebrarà la Festa de la Poesia la nit de dimarts, 26 d'abril. També passarà, aquest diumenge, per la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem, amb una Jam Poètica i Musical.

Activitats programades

El programa d'activitats del XVIIIè Festival de Poesia de la Mediterrània inclou el Tast Poètic de la Festa del Llibre, previst per aquest dissabte a la Plaça Major de Palma; una Jam Poètica i Musical a la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem, diumenge 24 d'abril, i un recital a l'Institut Joan Alcover de Palma, dilluns 25 d'abril «per arribar a estudiants que no només escoltaran els poetes sinó que també participaran en el recital», segons ha explicat Mesquida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.