Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Smap nega l’existència d’un «forat» a la caixa dels aparcaments

2646
L'Smap nega l’existència d’un suposat «forat» a la caixa dels aparcaments municipals. | Smap

La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) nega l’existència d’un suposat «forat» a la caixa dels aparcaments municipals. Segons l’Ajuntament de Palma, l’Smap va establir al darrer contracte de vigilància i serveis auxiliars que l’empresa adjudicatària que guanyés el concurs havia de realitzar controls de qualitat del servei que presten.

Segons Cort, a finals de 2015, la contracta guanyadora del concurs va dur a terme aquests controls i va detectar que hi havia cinc treballadors que no havien cobrat cinc tiquets, amb un import total que no arriba als 100 euros. Davant aquesta situació, l’empresa adjudicatària va comunicar a l’Smap que rescindiria el contracte dels cinc treballadors afectats.

Aquesta circumstància, segons ha explicat el servei municipal,  es va comunicar a tots els membres del Consell d'Administració que es va celebrar el passat dijous 31 de març. «En aquesta reunió es detallà un pla d'inversions per millorar la seguretat dels aparcaments públics on es donarà prioritat al pagament mitjançant caixer automàtic i altres iniciatives, tals com el pagament amb mòbil que, a banda d'evitar el maneig de recursos en efectiu, facilita la comoditat dels usuaris», ha assegurat l’Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.