Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca aposta per «mantenir la paritat» del Govern després de la dimissió de Camps

2562
Busquets ha explicat que en aquesta Conselleria s'havien «detectat una sèrie de problemes en la comunicació externa i interna» i ha valorat el treball realitzat per Camps i l'equip. | @EsperançaCamps

MÉS per Mallorca ha assegurat aquest dilluns que hi ha «bon feeling» entre els diferents partits que conformen el Govern i que no existeixen tensions entre aquest grup i MÉS per Menorca.

La diputada de la formació mallorquina, Bel Busquets, ha considerat que cal «mantenir la paritat» amb la substitució de la consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, tot i que també «és important trobar un bon perfil».

Busquets ha explicat que en aquesta Conselleria s'havien «detectat una sèrie de problemes en la comunicació externa i interna» i ha valorat el treball realitzat per Camps, així com «pel bon equip» i ha demanat «que el canvi sigui ràpid».

La substitució de Camps

Busquets ha admès que el «comiat» de Camps va ser «una mica desafortunat», si bé ho comprèn perquè era «un moment dur en l'àmbit personal».

La diputada ha incidit que és «normal» que MÉS per Menorca proposi candidats i ha reiterat que MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca tenen «total consonància».

En aquest sentit, Busquets ha explicat que els responsables de MÉS per Menorca han estat «treballant en diferents noms» del possible substitut de la consellera. Segons Busquets, «ells tenen la voluntat de buscar una nova persona i ens ho comunicaran com una deferència, no serem els encarregats de donar o no permís, som un grup independent. Per descomptat també ho comunicaran a la presidenta, que serà la que nomenarà».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.