Setmanari d'informació local - 138 anys

Desenes de persones es concentren a Palma pels presos polítics sahrauís

2338
Una trentena de persones ha participat a la concentració. | E.P.

La plaça de Cort de Palma ha acollit aquest dissabte una concentració en defensa dels presos polítics sahrauís. A l'acte, convocat per Amics del Poble Sahrauí de Mallorca, han assistit una trentena de persones.

L'objectiu ha estat fer una crida «en solidaritat amb la vaga de gana indefinida, iniciada el passat 7 de març pels presos polítics sahrauís de Gdeim Izik, per haver estat injustament condemnats per defensar pacíficament els drets del seu poble, que porta 40 anys esperant la celebració del referèndum d'autodeterminació».

La presidenta d’Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló, ha protestat per la «violació dels Drets Humans» en el Sahara occidental i ha instat al Govern espanyol a exercir pressió en la Unió Europea en favor del referèndum d'autodeterminació.

Entre els assistents hi eren presents el president del Consell de Mallorca, Miquel i el regidor d'Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina. Ensenyat ha destacat la «sensibilitat» de Mallorca cap al poble sahrauí, amb iniciatives com Escola a Pau, que promou l'acolliment de nens dels Campaments de Refugiats del Sàhara Occidental.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.