Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Estic decebuda amb Europa»

2298

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assegurava dimecres que se sentia «decebuda» amb Europa i demanava estar «a l'altura de les circumstàncies» en assumptes com la crisi dels refugiats.

Davant els mitjans de comunicació, Armengol reclamava «valentia» als dirigents europeus per poder aconseguir «un món més just», assegurant que el seu Govern està compromès amb aquesta crisi.

Per la seva banda, la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, afegia que el preacord entre Europa i Turquia en relació als refugiats es coneix ja «com el tractat de la vergonya».

Segons afirmava Santiago, «és una vergonya per a Europa que la solució al desplaçament massiu de persones a causa d'un conflicte bèl·lic es resolgui d'aquesta manera tractant-les com a mercaderies».

Així, ha censurat que es vulgui solucionar aquesta crisi oferint a Turquia, que «no respecta els Drets Humans, 3.000 milions d'euros, garanties de què els seus ciutadans puguin anar a Europa amb un visat i un acord que s'accelerés el procés d'integració».
«D'aquí a dues generacions -afegia-, si el món evoluciona positivament, això s'estudiarà com un dels atacs més vergonyosos als Drets Humans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.