Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Feministes Encausades, a judici el 29 i 30 de setembre

2270

La secció segona de l'Audiència Provincial de Palma ha fet pública aquest dimarts una interlocutòria en la qual assenyala les dates del judici oral contra les Feministes Encausades. Serà els dies 29 i 30 de setembre d'enguany.

A les sis feministes se’ls imputa un suposat delicte contra la llibertat de culte i per ocupació d’un temple religiós. Aquest es castiga amb entre sis mesos i sis anys de presó.

Condemna d'una de les encausades

El 30 d’abril de l'any passat es conegué la resolució del recurs presentat a l’Audiència Provincial de Palma contra la sentència del passat 9 de desembre a una de les feministes encausades. La sala ratificà la condemna imposada pel Jutjat de Menors n. 1 de Palma de 100 hores de treballs comunitaris.

Els fets

El dia 9 de febrer de l’any 2014 una trentena de persones entrava a l’església de Sant Miquel, a Palma, amb consignes a favor del dret a decidir sobre el cos de les dones i de l’avortament lliure i gratuït. Pocs dies després set d’aquelles joves, una d’elles menor, eren detingudes i posades en llibertat amb càrrecs. Se’ls imputa un suposat delicte contra la llibertat de culte i per ocupació d’un temple religiós. Aquest es castiga amb entre sis mesos i sis anys de presó. El Bisbat de Mallorca, demana penes de quatre anys de presó per a cada una les persones encausades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.