Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Els hotelers mallorquins assumiran aquest 2016 la taxa turística

1526
Els hotelers calculen que assumir el cost de la taxa turística els suposarà, de mitjana, l'1% dels beneficis anuals. | Arxiu dB

Segons publica aquest dimarts el diari Ultima Hora, els hotelers de Mallorca, o molts d'ells, ja han manifestat que aquest 2016 seran ells els que assumiran l'import de la taxa turística que haurien de fer efectiva els clients que facin nit en els seus establiments.

La raó: els paquets turístics venuts als touroperadors l'any passat no contemplaven l'aplicació d'aquesta taxa.

Segons explica a Ultima Hora Inmaculada de Benito, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, malgrat no saber la data exacta de la seva aplicació, assenyala que aquesta decisió «suposarà una minva dels ingressos als hotelers, la qual cosa afectarà les inversions futures previstes a realitzar en els establiments a curt i mitjà termini. El cost de l'ecotaxa afectarà de manera especial al petit empresari».

Segons el mateix rotatiu, els hotelers i cadenes hoteleres consultades calculen que assumir el cost de la taxa turística els suposarà, de mitjana, «dedicar-hi l'1% dels beneficis anuals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.