Setmanari d'informació local - 138 anys

Pablo Iglesias assenyala les Balears com un dels llocs on, excepcionalment, es podrien presentar en coalició

A partir del minut 0:30 Pablo Iglesias assenyala les Balears com un dels llocs on, excepcionalment, es podrien presentar en coalició. | Hispan TV

El secretari general del Podemos, Pablo Iglesias, va explicar al programa de televisió que dirigeix, Fort Apache, que l'aposta del seu partit per a les eleccions generals és la de presentar-se en solitari i amb la marca Podemos. Però va assenyalar algunes excepcions: “Catalunya, el País Basc, eventualment Galícia, el País Valencià i les Illes Balears”.

L'argument principal d'Iglesias per rebutjar qualsevol tipus de possible “front d'esquerres” és que aquest front no sumaria tants vots com una candidatura que dugués, tan sols, el nom de la seva formació.

Iglesias, en canvi, veuria bé que a les Illes Balears (i als altres territoris esmentats), Podemos concorregués a les eleccions “amb un guionet i una altra cosa” i ho justifica perquè “nosaltres som una força política plurinacional” i afegeix: “aquí sí que hi poden ser, els "votets" importants i que siguem referència per a molta gent que a les eleccions del seu territori votaria una altra cosa, però que per a les eleccions espanyoles té per referent Podemos”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.