Setmanari d'informació local - 138 anys

El Suprem ratifica el seu NO a l’hotel de sa Ràpita

908
Cadena humana realitzada a sa Ràpita per dir 'no' a la construcció de l'hotel. | Arxiu dBalears

El Tribunal Suprem ha ratificat les sentències anteriors que qualificaven de frau de llei la intenció que tenia el Consell de Mallorca d’utilitzar l’argument de ‘modificació d’errors’ per tal d'augmentar el nombre d’hectàrees edificables a Son Durí i fer així possible la construcció d’un hotel a sa Ràpita.

L’anterior sentència va advertir que la decisió del Consell es tractava d’un «encobriment de la seva potestat revocatòria com a potestat rectificadora», i la qualificà de «desviació de poder». Aquest mateix projecte va ser també avalat pel Govern balear, que el va declarar d'interès autonòmic, «sense ni tan sols saber si era o no legal i si n'era possible la construcció» segons el GOB.

El grup ecologista ha expressat la seva satisfacció davant aquesta notícia. Diuen que la societat civil pot estar contenta «perquè és arran de la mobilització popular contra el projecte, que els partits de l’oposició al Consell en aquell moment (PSIB i MES) decidiren interposar un recurs davant aquesta maniobra».

«Un projecte que el PP avalava i volia tirar endavant a qualsevol preu» ha expressat el GOB. «Definitivament els tribunals han validat allò que tots els ciutadans vèiem clarament i denunciàrem públicament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.