Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Marratxí, Tomeu Oliver, deixa la primera línia política

654

El batle de Marratxí en funcions, Tomeu Oliver, ha anunciat, durant una reunió amb la Junta Local del municipi, que, després de dotze anys «fent feina per al Partit Popular i per a la gent de Marratxí», deixa la primera línia política i no prendrà possessió de l'acta de regidor.

«Això no vol dir que abandoni el meu grup ni molt menys, sinó que faig una passa al costat perquè gent nova assumeixi aquest repte de treballar amb il·lusió i ganes per a tots els ciutadans del municipi», ha explicat mitjançant un comunicat.

Malgrat això, Oliver ha dit que continuarà treballant «mirant al futur com un afiliat més» i ha agraït la feina feta per tot el seu equip aquesta legislatura i per tots els qui han col·laborat durant la campanya, la qual considera «extraordinària».

Pel que fa al balanç de la seva etapa com a batle aquests últims quatre anys, Oliver s'ha mostrat «molt content i orgullós» perquè ha treballat «amb responsabilitat» i ha pogut «aprendre de tots els veïns de Marratxí», de manera que, ha dit, «sempre em trobaran quan em necessitin perquè seguesc a la seva disposició».

Finalment, sobre el futur portaveu, Oliver ha avançat que es mantindran diferents reunions en els àmbits de grup municipal i junta local i en uns dies, abans del pròxim 13 de juny, quan es constituiran les corporacions locals, s'elegirà la persona, tot i que ha defensat que «sigui qui sigui defensarà el projecte i programa del PP des del primer moment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.