Setmanari d'informació local - 138 anys

El candidat de PACMA renunciarà al càrrec si resulta elegit

Josep Moyà ho ha comunicat al partit animalista després que dBalears hagi tret a la llum que es va presentar el 2011 amb l'MSR

396

El Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA) ha emès un comunicat en el qual informa que el seu candidat número 1 a la presidència del Govern de les Illes Balears, Josep Moyà, reunciarà al càrrec si resulta elegit aquestes eleccions. Tot plegat, després que dBalears hagi fet públic que Moyà s'havia presentat el 2011 com a candidat per un partit neonazi i feixista, l'MSR.

PACMA afegeix que Moyà no tornarà a ser candidat mai més per PACMA, però precisa que, pel que fa a aquestes comicis, ja no se'n pot retirar la candidatura, «perquè ja ha començat la campanya electoral».

La formació apunta que el partit MSR, del qual Moyà va formar part el 2011, «és contrari als principis d'igualtat i respecte que PACMA propugna», per la qual cosa entenen «el profund malestar i decepció que la seva continuïtat en el partit podria ocasionar als votants».

«Des del Partit Animalista desconeixíem el passat de Josep Moyà, però valoram molt positivament que els ciutadans canviïn i reconsiderin els seus principis per fer feina per una societat més justa per a tots. Precisament aquest canvi de mentalitat és el que PACMA aspira que faci tota la societat», conclou el comunicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.