Setmanari d'informació local - 138 anys

Dijous comencen els actes de la Nit de l'Art

El pregó, se celebra divendres i anirà a càrec del director de cinema David Carreras

La Nit de l'Art 2014 es durà a terme el proper dia 16 d'agost, enguany superarà llargament el seu rècord de participació.

I és que segons dades facilitades pels organitzadors aquesta setmana, el nombre d'artistes inscrits era ja de 130.

Com ja es va informar fa uns mesos, la Nit de l'Art 2014 inclourà diverses novetats. La més destacable serà, sens dubte, la creació d'una setmana de cinema que coincidirà amb l'esdeveniment i que comptarà amb la participació de David Carreras, director cinematogràfic resident a Sóller.

Cal recordar que el mateix David Carreras serà pregoner de la Nit.

El pregó serà el 15 d'agost a Ca'n Prunera.

Prèviament, dijous que ve dia 14, a les 19.30 h, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula "FRAU" (F for Fake, 1973) Sobre el màgic engany de l'art

Orson Welles, ja en l'última etapa de la seva creació, va realitzar amb "F for Fake" una magnífica reflexió sobre un dels temes que més insistentment apareix al llarg de tota la seva filmografia: la dualitat entre la realitat i la ficció en la representació artística. En acabar hi haurà un debat entre tots els presents a l'acte.

Una altra de les novetats serà que a dues places hi haurà projeccions. Per una banda a la Plaça del Castellet, Xesc Mariaina projectarà algunes de les pel·lícules del grup Wilma, mentre que a la Plaça del Mercat es projectaran vídeos diversos per iniciativa de Frank Krauss.

Com cada any l'art envairà la Plaça i diferent carrers i diferents espais expositius de la Vall també presentaran propostes aquests dies

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.