Setmanari d'informació local - 138 anys

La missa del dia del patró es farà demà a l'església de Sant Bartomeu

La nit dels Esclatabutzes acabarà amb l'actuació d'un Dj

Tot i que semblava que no seria possible, al final l'empresa que realitza les obres a la Parròquia de Sant Bartomeu i el Rector han arribat a un acord que permetrà que la missa major de Sant Bartomeu, demà dimarts, es pugui fer al temple parroquial.

De fet, la setmana passada ja es van instal·lar els bancs i l'església es condicionarà mínimament per poder acollir la celebració.

Recordem que la missa solemne del dia del patró serà enguany oficiada per Mn. Gabriel Ramis, postulador de la Causa de Beatificació de Francisca Alcover i concelebrada pels Rectors Solidaris de la Vall i altres preveres sollerics als que sempre es convida en un dia tan assenyalat.

A la sortida de la missa es procedirà a la benedicció de la font donada per la família de Francisca Alcover i que s'ha instal·lat al fossar de la Parròquia durant els darrers mesos.

Dj el dimarts vespre

Una novetat de darrera hora de les festes i que s'ha sabut aquesta setmana, és el fet que, gràcies al patrocini d'alguns bars de Plaça, dimarts, dia de Sant Bartomeu, després de l'espectacle dels Esclatabutzes, la festa continuarà amb l'actuació del Dj Cisco.

Segons s'ha anunciat, hi haurà música fins a les quatre de la matinada, per tal que els joves puguin moure el cos i divertir-se durant unes quantes hores.

Segurament el Dj presentarà una mostra de les cançons més actuals i més conegudes i les més discotequeres durant aquestes hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.